Referanser

Prestegårdsskogen

Prestegårdsskogen ligger i Rakkestad, rett på nordsiden av riksvei 124 mot Aremark og Marker. Hele området har gode solforhold, og det er korte avstander til butikker, skoler, barnehager og turområder. Vår samarbeidspartnere her er Opplysningsvesnets fond. Vi eier 50 % hver av tomteområdet.

Bolig - Totalprosjekt

Bolig hvor vi har hatt totalprosjektet, fra utsprengning av tomt til huseier kunne flytte inn.

Åser

Her har vi hatt Riving av gammelt hus, gravearbeider, asfalt, betong, rørleggerarbeider mm.

Ærverdig bygg på Frogner i Oslo

Dette er et ærverdig bygg på Frogner i Oslo, hvor vi har mye jobb. Her har vi noe byggeadministrasjon og rehabilitering av leiligheter.

Gammelt bygg på Skillebekk i Oslo

Gammelt bygg på Skillebekk i Oslo hvor vi har hatt grunnarbeider, betong, rørleggerarbeider samt noe byggeledelse. Bygget er totalrenovert med ca. 30 høystandard leiligheter.

Park Inn

Hotell med ca. 120 rom i Øvre slottsgate 2 i Oslo hvor vi har hatt grunnarbeider, peling, betong, røranlegg, teknisk byggeledelse mm.

Pumpeanlegg

Dette er fra et hyttefelt i Sarpsborg hvor vi har lagt pumpeledninger for vann og avløp til ca 50 hytter, her boret vi også under sjøen for å komme
frem til alle hytter.

Moxy Hotel Hellerudsletta

 Moxy Hotel Hellerudsletta  blir et nytt hotell  for kurs og  konferansesenter med tilknyttet til arrangementer til messe bruk.

Konferansesenteret blir pusset opp og  bygd ut til 5500m2.

Hotellet var på 235 hotellrom som etter 1,5 år drift utvider med 159 hotellrom til.

Her har vi  en fast prosjektleder  fra oss som styrer  jobben med alt fra  fundamentering, pælling av grunnarbeidet, oppsett av hotelrom moduler, santitær og sprinkling både på konferanse og hotell siden. I tillegg har vi våre egne håndverkere som maskinførere, rørleggere som utfører arbeid på anlegget.

 

 

 

Grøfter

Typisk Grøft i ett VA-anlegg, vi bygger mye VA anlegg for kommuner og for private utbyggere. Deriblant blir det også bygget en del veier osv.

Kirkegata18 i Oslo

Kirkegt. 18 ble bygget i 1915-1921 for daværende Centralbanken for Norge. Bygningen er oppført på Byantikvarens gule liste. Bruttoareal:ca 18.000m2

Kirkegt. 18, inkl nabobygget Tollbugtata 12, har gjennomgått omfattende rehabilitering av byggemessige interiør og installasjon av nye tekniske anlegg,  Her har vi utført totalrenovering av VVS anlegget i bygget, med blant annet et nytt varme og kjøleanlegg.

 

 

 

 

Steinar Levernes AS
Besøksadresse: Industriveien 7, 1890 Rakkestad

Telefon: 69 22 25 09, Telefaks: 69 22 25 12,
Mail:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.