Tjenester

Rørleggervirksomhet

Vår virksomhet startet i det små med rørleggervirksomhet. Den gang håndterte vi kun mindre typer rørleggerarbeid, mens vi i dag med vår erfaring og kompetanse, er i stand til å utføre totale rørløsninger for større næringsbygg.

Entreprenørvirksomhet

Da vi etter noen år med kun utføring av rørleggerarbeid, valgte vi også å satse som entreprenør. Dette ble for oss en naturlig del av utviklingen. Vi så tidlig at det i mange av de prosjektene vi ble engasjert til at oppdragsgiverne måtte forholde seg til mange, og også unødvendig mange leverandører.

Boring av energibrønner til varmepumper og boring etter vann

VI utfører boring av Energibrønner til varmepumper og drikkevann brønner.

Vi mener dette er en god investering for oppvarming av boliger og industrilokaler , ved at det hentes energi fra bergbrønner til oppvarming.

Vi kan tilby en komplett leveranse med alt fra prosjektering med bestilling av varmepumpe  -rørlegger jobb- boring og igangkjøring  av varmepumper . 

Andre tjenester vi utfører er også boring etter vann. 

 

 

 

 

 

Eiendomsutvikling

 I de senere år har vi også etablert oss som eiendomsutviklere.

 

Bekkevold Tunet har vi bygd 4 stk eneboliger med et felles bygg. Dette kan brukes til  møteplass/ samlinger/selskaper for de som bor der, hvor det er innredet med minikjøkken/wc og møbler.

Nytt og spennede prosjekt igang

 

Steinar Levernes AS
Besøksadresse: Industriveien 7, 1890 Rakkestad

Telefon: 69 22 25 09, Telefaks: 69 22 25 12,
Mail:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.