Om oss

Steinar Levernes AS har en historie som strekker seg tilbake til 1989. Den gang var det tradisjonell rørleggervirksomhet som ble utført, i tillegg til at det ble etablert en liten VVS-butikk i egne lokaler i Rakkestad.

Etter noen år med utelukkende rørleggervirksomhet gjorde vi oss mange nyttige erfaringer for vår videre drift. Blant annet så vi at våre oppdragsgivere altfor ofte måtte forholde seg til unødvendig mange aktører i de forskjellige prosjektene. Vi utvidet da vår virksomhet og begynte i det små med anleggsarbeid, slik at oppdragsgiverne kun behøvde å forholde seg til oss som en komplett leverandør av de tjenestene de hadde behov for. Dette ble tatt svært godt imot av våre oppdragsgiverne, noe som gjenspeiler seg i at de benytter oss gang på gang.

I det små begynte vi å utvide vår maskinpark med gravemaskiner og annet teknisk utstyr som gjorde oss i stand til å påta oss stadig større deler av de forskjellige anleggsprosjektene. Senere ble det investert i blant annet borerigg for vann- og energiboring. Våre investeringer har vært forsiktige, og har foregått over lang tid. Dette har vært et bevisst valg for å bidra til den økonomiske ryggraden vår bedrift har i dag.

I all hovedsak foregår våre oppdrag i Oslo, Akershus syd og i Østfold. Rørleggervirksomheten er nok noe større i Oslo, mens entreprenørvirksomheten har noe overvekt i Østfold. Det samme har også vårt nyeste satsningsområde som er eiendomsutvikling.

Vi utfører alt fra små, til de aller største prosjektene. Uansett størrelse så utfører vi alle våre oppdrag med respekt for våre kunders ønsker og forventninger. Våre kunder skal kunne sette krav til arbeidet vi utfører, og også til at igangsetting og ferdigstilling av ferdig prosjekt skjer til avtalt tid. Det er også vår plikt å levere et så godt produkt som overhodet mulig. Et produkt som våre kunder er fornøyd med, og samtidig et produkt vi som bedrift kan være stolt av.

Steinar Levernes AS
Besøksadresse: Industriveien 7, 1890 Rakkestad

Telefon: 69 22 25 09, Telefaks: 69 22 25 12,
Mail:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.