Entreprenørvirksomhet

Da vi etter noen år med kun utføring av rørleggerarbeid, valgte vi også å satse som entreprenør. Dette ble for oss en naturlig del av utviklingen. Vi så tidlig at det i mange av de prosjektene vi ble engasjert til at oppdragsgiverne måtte forholde seg til mange, og også unødvendig mange leverandører.

Nå kunne oppdragsgivere ved å engasjere oss få utført oppgaver fra to fagområder, og det gjorde det enklere for oppdragsgiverne. Det gjorde det også enklere for oss, da vi som rørlegger hadde kontroll på grunnarbeidene. Informasjonsflyten ble enklere både for byggherre og oss.

Våre to virksomhetsområder kompletterte hverandre på en ideell måte. Nå kan vi for eksempel ta oss av både gravingen av grøfter, og leggingen av rør. Entreprenørvirksomheten er blitt bygget opp på en forretningsmessig sunn måte. Vi har begynt helt i det små med å etablere en maskinpark og annet nødvendig utstyr. Vi startet med en liten gravemaskin, men har nå tilgang på en stor og moderne maskinpark som dekker ethvert behov. I de siste har vi også startet med brønn / energi boring.

Typiske arbeidsoppgaver for vår entreprenørvirksomhet er bygging av veier, gangveier, grøfter, tomter, generelle grunnarbeider, sprenging, pæling, riving, betongsaging, masssetransport, asfaltering, betongarbeid og stålkonstruksjoner.

Steinar Levernes AS
Besøksadresse: Industriveien 7, 1890 Rakkestad

Telefon: 69 22 25 09, Telefaks: 69 22 25 12,
Mail:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.